کلیه حقوق مادی و معنوی وب سایت متعلق به طرحینه می باشد . استفاده از محتوای وب سایت با ذکر منبع بلامانع می باشد.
صرفه جویی در هزینه بازسازی ساختمان ⚡ [17 راهکار برای کاهش هزینه ها ]
صرفه جویی در هزینه بازسازی ساختمان ، کاهش هزینه های بازسازی ساختمان : یکی از سوالاتی که در زمان بازسازی ساختمان ممکن است ذهن شما را درگیر کند این است که ؛ هزینه مورد نیاز بازسازی چقدر می باشد؟ در جواب این سوال باید بگوییم که ؛هزینه بازسازی ساختمان ، در مورد ساختمان های مختلف ، متفاوت می باشد. اما در حالت کلی با رعایت یکسری نکات می توان ، این هزینه ها را حداقل کرد.
در ادامه این مقاله ، قصد داریم نکات مهم برای صرفه جویی در هزینه بازسازی را به شما معرفی کنیم. همراهی با ما در ادامه ، خالی از لطف نخواهد بود.
1. از مصالح مجددا استفاده کنید.
یکی از راهکارهای صرفه جویی در هزینه بازسازی ساختمان ، استفاده مجدد از مصالح می باشد. از آنجایی که ؛ هزینه دفع برخی از زباله های ساختمانی زیاد می باشد. با انجام این کار می توان هم هزینه خرید و هم دفع مصالح را از بین برد.
برخی از مصالح که قابلیت استفاده مجدد دارند ، عبارتند از:
• آجرها
آجرهای خارج شده از تیغه های قدیمی ، را می توان مجددا استفاده کرد.
• کابینت ها
استفاده مجدد از کابینت ها ، ممکن است چندان باب میل نباشد. اما می توان با تعویض درب ها و صرف هزینه ای کم ،ظاهر کابینت ها را عوض کرد .
لازم به ذکر است که بگوییم ، برخی از پیمانکاران تمایلی به استفاده از مصالح قدیمی ندارند. از این رو در رابطه با این موضوع باید با پیمانکار مشورت کرد.
2. در زمان خرید مصالح ، از جاهای مختلف قیمت را بپرسید.
یکی از راه های صرفه جویی در هزینه بازسازی ساختمان این است که ؛ در هنگام خرید مصالح ، به فروشگاه های مختلف مراجعه کنید. با انجام این کار می توانید هم با جنس های متفاوت آشنا شوید و هم از نظر اقتصادی ، مصالح مقرون به صرفه تری خرید کنید.
3. حتما برای خود یک برنامه مالی داشته باشید.
برنامه ریزی مالی کمک زیادی به صرفه جویی در هزینه ها خواهد کرد. آگاهی از منبع مالی در طول دوره بازسازی، کمک زیادی به مدیریت هزینه ها خواهد کرد. برای صرفه جویی در هزینه بازسازی ساختمان ، شما باید بدانید ، چطور و چه مقدار می توانید ، در روند بازسازی هزینه کنید. به عنوان مثال شما باید بدانید که در ابتدا چقدر می توانید پرداخت کنید؟ یا به صورت ماهانه یا دوره ای چقدر پرداخت خواهید کرد؟
با داشتن برنامه ریزی مالی هم سرعت بازسازی بیشتر می شود ، و هم می توان با خرید برنامه ریزی شده اثر منفی تورم را کاهش داد.
4. درصدی از بودجه برای روز مبادا پس انداز کنید.
برای صرفه جویی در هزینه بازسازی ساختمان ، همیشه احتمالات را در نظر داشته باشید. و هزینه های غیر منتظره را نیز در نظر بگیرید.
ممکن است در روند بازسازی با یکسری کارها مواجه شوید ، که نیاز به هزینه های جانبی داشته باشد. از این رو پس انداز درصدی از بودجه ، برای صرف هزینه های غیر منتظره ، می تواند مانع از به تعویق افتادن روند بازسازی شود. 2 تا 3 درصد از بودجه کل بازسازی برای پس انداز کافی می باشد.
5. یک طرح اولیه برای بازسازی داشته باشید.
داشتن یک طرح اولیه ، قبل از شروع بازسازی ساختمان به صرفه جویی در هزینه بازسازی ساختمان کمک خواهد کرد. طرح های سه بعدی 3D ، جزئیات بیشتری را نشان می دهند. در طرح های سه بعدی نیز باید بودجه را در نظر داشته باشید ، تا به هدف نهایی برسید.
6. با افراد مختلف مشورت کنید.
مشورت با افراد دیگر ، می تواند در روند بازسازی ساختمان به شما کمک کند. شما می توانید از نظرات دیگران به منظور بهبود بازسازی بهره مند شوید ، اما
نباید با نظر دیگران بازسازی را به طور کامل تغییر دهید. دیگران قرار نیست در خانه شما زندگی کنند. پس تصمیم نهایی باید با خود شماست.
7. زمان را در روند بازسازی مدنظر قرار دهید.
طولانی بودن روند بازسازی ، اصلا به نفع صرفه جویی در هزینه بازسازی ساختمان نخواهد بود. اما باید در نظر داشته باشید که سرعت بازسازی ، با بودجه ی شما رابطه ی مستقیم دارد. ممکن است ، دلایل دیگری نیز وجود داشته باشد که روند بازسازی را به تاخیر بیاندازد.
دلایل تاخیر در اجرای پروژه :
• تاخیر در ارسال مصالح
• اختلاف بین کارفرما و پیمانکار و نیروی کار
• گرم بودن و سرد بودن بیش از حد هوا
8. برخی از مصالح را در ابتدای روند بازسازی تهیه کنید.
با توجه به وضعیت اقتصادی کشور ، احتمال افزایش قیمت اجناس زیاد می باشد. از این رو هرچقدر مصالح را زودتر خرید کنید ، برای شما سود بیشتری خواهد داشت. در زمان خرید مصالح به منظور صرفه جویی در هزینه بازسازی ساختمان ، لازم است به نکات زیر توجه کنید :
• در ابتدا مصالحی نظیر گچ ، سیمان و… را که حتما مورد استفاده قرار می گیرند ، خرید کنید .
• در زمان خرید مصالح برنامه مالی را در نظر داشته باشید.
• به فکر مکان نگهداری مصالح نیز باشید.
9. با خرید اجناس باکیفیت ، در روند هزینه ها صرفه جویی هوشمند داشته باشید.
صرفه جویی را فدای کیفیت نکنید. اجناس بی کیفیت نه تنها موجب صرفه جویی در هزینه ها نخواهد شد. بلکه هزینه ها را دو برابر خواهد کرد.
به عنوان مثال، شما ممکن است در بازسازی آشپزخانه شیرآلات ارزانی خرید کنید که کیفیت لازم را نداشته باشند. این شیرآلات بعد از مدتی چکه خواهند کرد و کابینت ها را خراب می کنند.
پس به منظور صرفه جویی در هزینه بازسازی ساختمان ، همواره کیفیت مواد و مصالح را در اولویت قرار دهید.
10. در زمان بازسازی ، تغییر فصل ها را در نظر داشته باشید.
انجام تعمیرات ساختمان ، در فصل تابستان به اوج خود می رسد. تغییر فصل ها یکسری مزایا و مضراتی را به همراه دارد.
مزیت بازسازی ساختمان در فصل تابستان ، ارزان بودن مواد و مصالح می باشد. فصول گرم سال بهترین زمان برای خرید مصالح می باشد. در این فصول، تقاضا برای خرید مصالح بیشتر می باشد. مصالح تازگی دارند و شما می توانید به راحتی تخفیف بگیرید . خرید مصالح در این فصل برای صرفه جویی هزینه بازسازی ساختمان بسیار موثر خواهد بود.
از مضرات فصل تابستان برای بازسازی ساختمان ، می توان به کمبود نیروی کار اشاره کرد. در این فصل به دلیل بالا بودن میزان تقاضا ، دستمزدها نیز بالا می باشد. و در صورت بروز اختلاف ممکن است نیروی نیروی کاری که تعهدی ندارد ، بدون هماهنگی به سراغ کار بعدی برود.
در فصل زمستان انجام کارهای مربوط به بازسازی ساختمان ، به حداقل می رسد. از این رو افزایش قیمت مصالح و مواد اولیه یک موضوع عادی می باشد. نیروی کار در این فصل ، با دستمزد پایین حاضر به انجام کار می باشد. سواستفاده از این موضوع غیراخلاقی می باشد و بهتر است پرداخت دستمزد مطابق با مصوبه ها باشد.
می توان نتیجه گرفت که برای تابستان، اواخر بهار و اوایل پاییز بهترین فصل خرید مصالح و صرفه جویی در هزینه بازسازی ساختمان می باشد. و در مقابل بهترین فصل برای بازسازی فصل زمستان و ماه های نزدیک به آن می باشد.
11. بودجه خود را برای برندها صرف نکنید.
اجناس برند ، همیشه در مقایسه با سایر اجناس گران تر خواهند بود. شما می توانید جنسای باکیفیتی که برند خاصی نباشند را تهیه کنید . که از نظر کیفیت با برندها برابر باشند ولی گران نباشند.
12. برای تعمیر برخی از بخش ها می توانید از اجناس و مصالح دست دوم استفاده کنید.
در برخی موارد ، اجناس دست دوم می تواند ، راه حل مناسبی برای صرفه جویی در هزینه ها باشد. در برخی مواقع اجناس دست دوم ، می توانند چاره ساز باشند و هزینه های پایین تری داشته باشند.
13. وسیله های که به آن ها نیاز نخواهید داشت ، بفروشید.
ممکن است بعد از بازسازی به یکسری وسایل نیاز نداشته باشید. یکی از راهکارها برای صرفه جویی در هزینه بازسازی ساختمان این است که ، وسایل را در بازارهای مجازی بفروشید.
14. سیستم لوله کشی و برق کشی را در نظر بگیرید.
در بازسازی خانه قدیمی باید این موضوع را مدنظر قرار دهید. لوله کشی و برق کشی این ساختمان ها بسیار حساس می باشد و به راحتی آسیب می بیند. از این رو این کار باید با دقت انجام شود. برای اطمینان از نتیجه کار ، در زمان بازسازی لوله کشی و برق کشی را نیز عوض کنید ، تا بعدها دوباره کاری نشود.
15. برخی از لوازم و وسایل مورد نیاز بازسازی را خرید کنید.
در صورتی که بخواهید بازسازی ساختمان را خودتان انجام دهید ، برخی از وسایل نظیر تخته زیر پا، بشکه، استانبولی و … را تهیه کنید.
16. در زمان بازسازی آینده را نیز در نظر داشته باشید.
صرفه جویی در هزینه بازسازی ساختمان ، نباید حس خوب بازسازی را از شما بگیرد. و شما در آینده دوباره به فکر بازسازی باشید. از این رو باید در زمان بازسازی همه جوانب را در نظر بگیرید.
17. هماهنگی با پیمانکار را در اولویت قرار دهید.
ممکن است برخی از کارفرماها ، با عملیات بازسازی آشنا باشند. و خودشان این کار را انجام دهند. در غیر این صورت هماهنگی با پیمانکار باید در اولویت باشد. مشورت با پیمانکار ، می توان در برخی هزینه ها صرفه جویی کرد.