طرحینه

همه چیز درباره سقف کاذب گریلیوم

سقف کاذب گریلیوم چه ویژگی هایی دارد؟ گریلیوم از چه موادی ساخته می شود؟ در هنگام خرید سقف کاذب گریلیوم باید به چه مواردی توجه شود؟ این نوع سقف کاذب چند نوع دارد؟ اگر می خواهید با سقف کاذب گریلیوم آشنا شوید باید پاسخ این سؤالات را پیدا کنید. این نوع سقف ها جز سقف کاذب به شمار می رود که باعث زیبایی دکوراسیون ساختمان های مختلف می شود. این طرحینه به بررسی کامل سقف کاذب گریلیوم و تمام ویژگی های مثبت و منفی آن می پردازد.

همان طور که گفته شد این نوع سقف بیشتر به عنوان دکوراسیون در خانه مورد استفاده قرار می گیرد زیرا یک سقف ثانویه می باشد و باعث ایجاد فضایی مدرن و زیبا در ساختمان می شود. سقف کاذب گریلیوم دقیقاً شبیه مربع های میز شطرنج می باشد که سقف ساختمان را بسیار خاص و مدرن می باشد. این سقف مزایا و معایبی نیز دارد که حتماً باید در هنگام خرید و نصب به آن ها توجه کنید. برای آشنایی کامل با این سقف با ما همراه باشید.

منظور از سقف کاذب چیست؟

اگر می خواهید به طور کامل با سقف کاذب گریلیوم آشنا شوید ابتدا باید بدانید منظور از سقف کاذب چیست؟ همان طور که از نام این نوع سقف پیداست، سقف کاذب سقف اصلی نمی باشد بلکه برای مستحکم ساختن سقف و ایجاد زیبایی بیشتر در ساختمان و پوشاندن ایرادات سقف اصلی مورد استفاده قرار می گیرد که انواع مختلفی دارد و افراد می توانند بر حسب نوع ساختمان و سلیقه سقف کاذب مناسب را خریداری نمایند. انواع سقف کاذب عبارت اند از:

  • سقف کاذب باز
  • سقف کاذب بسته

سقف های کاذب در حالت کلی یا دارای حفره هستند یا بدون حفره. وجود این حفره ها به معنای دیده شدن زیرسازی و از بین رفتن زیبایی ظاهری سقف نیست. بلکه در صورت نیاز به وسیله طراحی مخصوص مثلاً با شیشه، روی زیرسازی و تأسیسات زیرین پوشانده شده و فقط نورپردازی های داخل سقف دیده می شوند.

سقف کاذب گریلیوم

منظور از سقف کاذب باز چیست؟

دسته ای سقف های کاذب که دارای حفره هستند به سقف کاذب باز معروف هستند. در این نوع سقف ها فضاهای خالی وجود دارد که زیر سازی کار شده در زیر این مدل سقف ها از بین این فضاهای خالی به طور مستقیم قابل دسترسی هست. نحوه ی چیدمان قطعات در سقف های باز، باعث ایجاد این فضاهای خالی شده است. شاید شما فکر کنید که این عامل ممکن است باعث از بین رفتن زیبایی ظاهری شود در حالی که اصلاً چنین نیست و زیبایی کار همچنان حفظ می شود.

منظور از سقف کاذب بسته چیست؟

دسته ای دیگر از سقف های کاذب به طوری اجرا می شوند که قطعات کاملاً چفت در چفت هم قرار می گیرد و بین آن ها هیچ گونه فضای بازی ایجاد نمی شود این نوع سقف های کاذب به سقف های کاذب بسته معروف هستند. در این نوع سقف ها فضای زیر سقف اصلی اصلا قابل دید نیست و دسترسی به زیر سازی و یا سقف اصلی به طور مستقیم و بدون برداشتن قطعات سقف کاذب ممکن نیست.

منظور از سقف کاذب گریلیوم چیست؟

گریلیوم نام نوعی سقف کاذب می باشد که در دسته سقف های کاذب باز قرار دارد و تا حدودی می توان گفت حالتی فانتزی دارد. قطعات این نوع سقف در ابعاد مشخص و استاندارد از قبل تولید می شود و در محل مورد نظر اجرا و نصب می شود که فضای ساختمان را بسیار شیک و مدرن می سازد. این نوع سقف حالتی شطرنجی دارد و قطعات کوچک کنار هم مانند نوعی پوشش بر روی سقف اصلی قرار می گیرند. گریلیوم در مکان های مختلفی قابل استفاده می باشد و دارای ویژگی های مثبت و منفی زیادی است که در ادامه به همه آن ها اشاره می کنیم.

سقف کاذب گریلیوم

سقف کاذب گریلیوم از نظر شکل ظاهری به چند دسته تقسیم می شود؟

این نوع سقف از نظر نحوه چیدمان و شکل ظاهری به دو دسته سقف گریلیوم پره ای (خطی) و سقف گریلیوم سلولی تقسیم می شود که هر کدام ویژگی هایی دارند.

۱- سقف گریلیوم پره ای (خطی)

سقف گریلیوم خطی همان طور که از اسمش پیداست ظاهری به صورت طولی و خطی دارد. تیغه های سازنده این سقف به صورت خطوط نواری با فاصله های دلخواه در کنار هم دیگر قرار می گیرند. فاصله بین تیغه های سقف مطابق سفارش شما طراحی و اجرا می شوند.

۲- سقف گریلیوم سلولی

این نوع سقف ساختاری مشبک (شبکه شبکه) دارد. نمای ظاهری این سقف به صورت حفره هایی مربع و مستطیل شکل هست که در کنار هم قرار دارند. ظاهر حفره دار این سقف باعث شده است که جزو سقف های باز به حساب بیاید. زیبایی بسیار زیاد این نوع سقف بر کسی پوشیده نیست. ابعاد حفره های این سقف معمولاً از ۳ تا ۶۰ سانتی متر متغیر هست.

جنس سقف کاذب گریلیوم چیست و از چه موادی ساخته می شود؟

این نوع سقف از فلزات مختلفی ساخته می شود که از جمله آن ها می توان به آلومینیوم و آهن اشاره کرد. مواد سازنده این سقف باعث شده تا گریلیوم کاملاً ضد رنگ و ضد خوردگی باشد و استحکام بالایی داشته باشد. در برخی اوقات برای زیبایی بیشتر و خاص جلوه دادن ساختمان از چوب نیز استفاده می شود که بیشتر نمایی فانتزی دارد.

در چه مکان هایی می توان از سقف کاذب گریلیوم استفاده کرد؟

در بیشتر مکان ها می توان از این نوع سقف استفاده کرد ولی در حالت کلی بیشتر مناسب مکان ها و ساختمان هایی مانند سالن های ورزشی، سالن های آمفی تئاتر، فرودگاه، ادارات، بیمارستان ها، ساختمان های تجاری و … می باشد. بهتر است بدانید می توانید از این سقف برای راهرو هایی با عرض کم نیز استفاده کنید.

گریلیوم برای خانه و مکان های مسکونی توصیه نمی شود ولی برخی از افراد علاقه زیادی به این نوع سقف دارند که می توانند طبق سلیقه خود این سقف را با سقف های دیگر ترکیب کنند تا محیطی منحصر به فرد با زیبایی چندین برابر ایجاد کنند.

سقف کاذب گریلیوم چگونه نصب و اجرا می شود؟

برای اجرا و نصب این نوع سقف از یک سری نگه دارنده های مخصوص استفاده می شود که نقش اصلی را در اجرای سقف گریلیوم بر عهده دارند. جنس این نگه دارنده ها بیشتر از آهن و گالوانیزه هست. نگه دارنده ها به صورت عمود بر سقف گریلیوم به زیرسازی سقف اصلی پیچ می شوند.

به دلیل اهمیت بالایی که زیر سازی در نصب سقف گریلیوم دارد باید حتماً از تراز بودن زیرسازی مطمئن باشیم. زیر سازی این نوع سقف به صورت طولی و یا شبکه ای به وسیله قوطی های با ابعاد مختلف ۲۰ ×۲۰، ۳۰ ×۳۰ و ۱۰ × ۳۰ وجود دارد (قوطی ها نوعی پروفیل توخالی به صورت چهارگوش هستند). در هنگام نصب این نوع سقف حتما باید به فاصله بین نگه دارنده ها و همچنین فاصله ی بین نگه دارنده اول و آخر از دیوار توجه شود.

سقف کاذب گریلیوم چه مزایایی دارد؟

  • تنوع رنگ در قطعات آن بسیار بالا می باشد از این رو پاسخ گوی تمامی سلیقه ها می باشد.
  • امکان رنگ کردن آن وجود دارد.
  • نصب آن زمان بر نمی باشد و اجرای آن با سرعت بالایی انجام می شود.
  • امکان اجرای هر نوع نور پردازی در زیر این نوع سقف وجود دارد.
  • مراحل کار و اجرای آن بسیار راحت و کم دردسر می باشد.
  • وزن بسیار کمی دارد از این رو حمل و نصب آن راحت تر می باشد.
  • از آن جا که این نوع سقف از نوع سقف کاذب باز می باشد دارای خاصیت آکوستیک می باشد یعنی توانایی جذب صداهای اضافی را در محیط دارد.
  • تمامی سیم کشی ها و تأسیسات در پشت این سقف قابل دسترس می باشند.
  • امکان اجرای عایق بندی صدا و گرما در زیر این سقف وجود دارد.
  • با توجه به باز بودن این سقف تأسیسات و سیم کشی ها مشخص نیستند و کاملاً ظاهری زیبا دارد.

سقف کاذب گریلیوم چه معایبی دارد؟

  • نهایت طولی که برای گریلیوم پره ای قابل تولید باشد ۲.۳۰ متر می باشد.
  • این نوع سقف از لحاظ طولی محدودیت زیادی دارد و اکثراً به صورت عرضی اجرا می شود.
  • اگر بخواهیم گریلیوم را اصولی کار کنیم باید زیرسازی آهنی انجام شود.

قیمت سقف کاذب گریلیوم

نمی توان هزینه مشخصی برای این سقف تعیین کرد زیرا قیمت آن به عوامل مختلفی از جمله متراژ سقف، ضخامت سقف، جنس گریلیوم، نوع رنگ مصرفی برای سقف، ابعاد تیغه ها، عرض و ارتفاع تیغه ها و … بستگی دارد. در حالت کلی قیمت آن بر حسب متر مربع محاسبه می شود و با بالا رفتن کیفیت و متراژ سقف هزینه نیز بیشتر خواهد شد.