طرحینه

کناف چیست ؟ انواع کناف : دیواری و سقف – طرح و مدل های جدید 2021

کناف جدیدترین و محبوبترین پوشش سقف کاذب و دیوارهای جدا کننده است , مدل های جدید و طراح های جدید کناف سقف و دیوار را در طرحینه ببینید : امروزه ایجاد دکوراسیون مدرن در خانه ها اهمیت خاصی پیدا کرده است . معمولا انسان ها عاشق تمیزی و شیک بودن هستند .

داشتن خانه ای به دکوراسیون ویژه و جذاب برای هر فردی سبب افزایش روحیه و حس نشاط می شود . با توجه به اینکه سقف خانه جز مهم ترین قسمت های ساختمان می باشد ایجاد دکوراسیون زیبا در سقف سبب هرچه زیباتر دیده شده خانه می شود . کناف یا سقف کاذب یکی از همین دکوراسیون های زیبا می باشد که جلوه ای خارق العاده به فضای خانه می بخشد .

کناف چیست ؟

کناف از اتصال پنل های گچی و غیر گجی به سقف خانه ایجاد می شود سازه های کناف بصورت یکپارچه بوده و توسط روکشی از گچ و سیمان پوشانیده شده اند . جنس سازه های کناف از گالوانیزه می باشد . سقف کناف مدلی از سقف کاذب می باشد که به دو صورت ثابت و متحرک هر کدام در جای مخصوصی استفاده می گردد. امروزه استفاده از کناف در طراحی دکوراسیون منزل بسیار رواج پیدا کرده و طرفداران زیادی پیدا کرده است . از کناف می توان در همه نقاط خانه از جمله پذیرایی ،اتاق خواب و آشپزخانه استفاده نمود .

کناف

انواع سقف کناف

سقف های کناف مورد استفاده در منازل و ساختمان ها به دو دسته سقف کناف متحرک و ثابت تقسیم بندی می شوند . سقف کناف متحرک را می توانید از پنل جداسازی کنید اما این امکان برای سقف کناف ثابت وجود ندارد . سقف کناف ثابت خود به دو دسته ساده و طرحدار تقسیم بندی می شود که در ادامه توضیح مختصری از آنها داده می شود :

کناف سقف چیست ؟ نمونه طراحی سقف

وبسایت دکوراسیون طرحینه در این بخش نمونه طرح های اجرا شده سقف را برای شما به نمایش در آورده است . می توانید با الهام گرفتن از این تصاویر ایده خود را واقعیت ببخشید :

کناف سقف کناف سقف طرح کناف سقف طرح کناف سقف طرح کناف سقف طرح کناف سقف مدل کناف سقف مدل کناف سقف مدل کناف سقف مدل کناف سقف مدل کناف سقف مدل جدید کناف مدل جدید کناف مدل جدید کناف مدل جدید کناف مدل جدید کناف مدل جدید کناف کناف کناف Knauf Knauf Knauf Knauf کناف سقف کناف سقف کناف سقف کناف سقف کناف سقف کناف سقف کناف سقف

دیوار

از کناف علاوه بر سقف در دیوارها نیز می توان استفاده نمود. این دیوارها به عنوان پارتیشن یا جدا کننده در ساختمان کاربرد دارند و نباید بار ساختمان بر روی آنها باشد . برای ساخت این دیوارکناف ها از قاب های فولادی از پیش ساخته به شکل C و U استفاده می گردد .در ساخت این دیوار کناف ها ابتدا صفحات روکش‌دار گچی را در یک یا چند لایه بوسیله پیچ‌های مخصوص به هم متصل می کنند.

پس از اینکه گچ‌های مخصوص را در قاب‌های فولادی نصب کردند، درزهای به جا مانده را توسط نوار بتونه‌کاری پر می‌کنند تا همه شیار ها پر شود . پس از پایان یافتن نصب این کناف ها ،به دلخواه می توان از انواع سنگ های آنتیک کاشی ،رنگ یا کاغذ دیواری برای فضای داخلی و خالی دیوار استفاده نمود تا جذابیت دوچندانی به خانه ببخشد .

مدل های جدید کناف دیوار

طرح های جدید طراحی دیوار کاذب را در زیر آورده ایم . می توانید از آنها الهام بگیرید و طراحی دکوراسیون داخلی منزل خود را تکمیل کنید :

کناف دیوار کناف دیوار کناف دیوار کناف دیوار کناف دیوار کناف دیوار کناف دیوار کناف دیوار Knauf wall Knauf wall Knauf wall Knauf wall Knauf wall Knauf wall Knauf wall Knauf wall Knauf wall Knauf wall کناف دیوارمدل کناف دیوار

ساده

سقف کناف ساده به شکل انواع اشکال هندسی ایجاد می شوند و به صورت ساده می باشند یعنی بدون درز کار هستند . این مدل از سقف های کاذب در عین سادگی بسیار زیبا و جذاب می باشند . نصب این نوع از پنل ها بسته به سلیقه افراد دارد . همچنین قابلیت رنگ آمیزی در این نوع از سقف ها وجود دارد .

طرحدار

برخلاف سقف های کناف ساده در سقف کناف طرحدار همانطور که از نامش پیداست طرح های خاصی پیاده می شود . اجرای این مدل از سقف های کناف زمان و هزینه بیشتری نیاز داشته همچنین سازنده آن باید مهارت و دقت بالایی داشته باشد . در مورد زیبایی نیز با توجه به کار بیشتر این نوع از کناف ها جذابیت وزیبایی آن بیشتر خواهد بود . این تنوع از کناف ها معمولا با توجه به سایر دکوراسیون خانه اجزا می شوند که جلوه ویژه ای ایجاد می شود .

کناف دیواریعوامل موثر در هزینه نهایی کناف

در تعیین هزینه کناف کاری عوامل متعددی تاثیر دارند .معمولا در ابتدای کار پیمانکار با صاحب کار در مورد هزینه اجرا به توافق می رسد . در تعیین هزینه نهایی اجرا عواملی مانند :هزینه کارگر، هزینه‌ی موادقابل استفاده و میزان کار قابل انجام دخالت دارند. همچنین عواملی همچون قیمت ساخت، هزینه رفت و آمد و عوامل پیش‌بینی نشده نیز در تخمین هزینه نهایی موثر می باشند . منظور از عوامل پیش بینی نشده وسعت کار و تعداد مجریان اجرا و…می باشد . هزینه اجرای کناف معمولا بر اساس یکی از عوامل متراژکلی و یا زمان مورد نیاز برای اجرا تعیین می گردد .

مزایا

  • سقف های کاذب کناف برخلاف دیگر سقف های کاذب وزن بسیار کمی دارند و بار اضافه ای را بر ساختمان ایجاد نمی کنند .
  • نصب این سقف ها بسیار راحت بوده و زمان اجرای آن نیز سریع است .
  • سقف کاذب کناف قابلیت برداشت و تعمیر را داردو در صورت لزوم می توان به سازه های پشت آن نیز دسترسی داشت .
  • برای هر چه زیباتر شدن سقف کناف می توان انواع چراغ های تزیینی روکار و توکار و همچنین نور مخفی را بر روی آن نصب نمود .
  • نصب سقف کناف نسبت به سایر سقف های دکوراسیونی و تزیینی مقرون به صرفه تر می باشد وبه نسبت هزینه کمتری دارد .
  • کناف ها انواع گوناگونی دارند و از هر نوع از آن می توان در محیطی خاص استفاده نمود مثلا از انواع کناف ضد آب می توان در محیط هایی مانند استخر ،آشپزخانه و یا سرویس های بهداشتی و.. استفاده نمود و یا از نوع ضد حریق آن می توان در ساخت سقف آپارتمان ها یا محیط های خاص استفاده نمود.
  • از دیگر مزیت های سقف کاذب کناف می توان به حفاظی مطمئن جهت پنهان سازی تاسیساتی که در سقف گذاشته شده، نام برد .
  • مزیت دیگر سقف کناف نسبت به سایر سقف های تزیینی انعطاف پذیر بودن آن است . این ویژگی سبب مقاومت بالای آن در برابر زلزله می شود .
  • در صورت نصب اصولی ،کناف به عنوان عایق حرارتی نیز کاربرد دارد .
  • مصالحی که در ساخت این سازه استفاده می شوند تا 75 درصد قابلیت بازیافت دارند .
  • سقف کناف را می توان رنگ کرد .

معایب استفاده از کناف

  • اگر قصد اجرای کناف سقف را دارید حتما این کار را به افراد خبره بسپارید زیرا اجرای غیر اصولی ان ممکن است عواقب خطرناکی از جمله ریزش سقف رادر پی داشته باشد.
  • مصالح بکار برده شده در ایجاد سقف کاذب کناف باید استاندارد باشند تا بعد از نصب ترک خوردگی در سقف ایجاد نشود.
  • اگر کناف به صورت اصولی و استاندارد ساخته نشود ممکن است دیگر امکان ایجاد تغییر در آن ممکن نباشد.
  • از دیگر معایب اجرای کناف بکار گیری پنل های بی کیفیت است .
  • ضربه زدن به کناف ممکن است سبب ایجاد ترک و پارگی در کناف شود .