کلیه حقوق مادی و معنوی وب سایت متعلق به طرحینه می باشد . استفاده از محتوای وب سایت با ذکر منبع بلامانع می باشد.
دکوراسیون مغازه کوچک – دکوراسیون داخلی مغازه 1400
دکوراسیون مغازه کوچک مدرن و شیک ، ایده های خلاقانه برای دکوراسیون داخلی مغازه و فروشگاه پوشاک و لوازم خانگی و … : در مقالات قبلی در مورد اهمیت طراحی دکوراسیون مغازه صحبت کردیم. گفتیم که با یک دکوراسیون ایده آل می توان کسب و کار خود را رونق داد. اهمیت دیزاین داخلی یک مغازه ، در مواردی که ابعاد متراژ آن کوچک باشد ، دوچندان می شود.
با کمی خلاقیت و تبحر می توان دکوراسیون مغازه ای با ابعاد کوچک را به بهترین شکل ممکن طراحی و اجرا کرد. یک دکوراسیون زیبا در نگاه اول می تواند مشتری را جذب کند. و خرید را برایش لذت بخش کند.
در ادامه این مقاله ایده هایی کاربردی برای طراحی دکوراسیون مغازه کوچک ارائه می دهیم ، با ما همراه باشید.
رونق مغازه کوچک تجاری با طراحی دکوراسیون منحصر به فرد
در حال حاضر طراحی داخلی مغازه تجاری به یکی از موضوعات حائز اهمیت تبدیل شده است. با افزایش مراکز تجاری و خرید و فروش ، رقابت در زمینه طراحی دکوراسیونی منحصر به فرد بسیار زیاد شده است. از این رو اکثر صاحبان مغازه ها خواهان تغییر سبک چیدمان و دکوراسیون داخلی مغازه ها هستند.
این موضوع در مورد مغازه هایی با متراژ کوچک اهمیت بیشتری دارد. چراکه ، دکوراسیون مغازه ها باید به گونه ای باشد که در عین استفاده بهینه از فضا ، بتواند مشتریان بیشتری را جذب کند.
ایده های کاربردی در دکوراسیون مغازه کوچک
دیزاین داخلی مغازه کوچک ، کار نسبتا دشواری می باشد .چراکه؛ در اینجا به دکوراسیونی نیاز است که از کمترین فضا ، بیشترین بهره وری را داشته باشیم. در دیزاین مغازه های کوچک ، باید تدابیری را به کار برد ، تا فضای کوچک مغازه بزرگ تر به نظر برسد.
اگر شما صاحب مغازه کوچک هستید و به دنبال تغییر دکوراسیون داخلی آن می باشید.
باید بگوییم که ایده های مختلفی برای استفاده حداکثری از فضای کوچک و طراحی بهترین دکوراسیون وجود دارد. در ادامه برخی از این ایده ها را به شما معرفی می کنیم.
1. رنگ آمیزی یکی از دیوارها در دکوراسیون مغازه کوچک
با رنگ آمیزی یکی از دیوارها با یک رنگ پر رنگ تر می توانید دکوراسیونی زیبا خلق کنید. این کار در بزرگ تر نشان دادن فضا نیز موثر خواهد بود.
دیوار با رنگ پررنگ ، این تصور دور شدن فضا را در ذهن ایجاد می کند.
نصب کاغذ دیواری روی یکی از دیوارها نیز همینقدر موثر خواهد بود. در واقع اضافه کردن بافت ها و الگوها ، دکوراسیون منزل شما را زیباتر و چشم نوازتر خواهد کرد.
2. پنجره ها
پنجره ها ، تاثیر فوق العاده ای در بزرگ تر نشان دادن فضا خواهند داشت. با اضافه کردن پنجره به فضای مغازه ، می توانید ، روح تازه ای به این محیط ببخشید.
استفاده از آیینه های باریک و پرده هایی بلند در دکوراسیون مغازه کوچک ، همانند پنجره می توانند نقش موثری در بزرگ تر نشان دادن فضا داشته باشند.
3. چیدمان عمودی اجناس
با چیدن اجناس در سطوح مختلف ، علاوه بر استفاده بهینه از فضا ، می توان دکوراسیون زیبایی نیز خلق کرد. برای این کار می توانید قفسه ها را در سطوح مختلفی نصب کنید.
آویزان کردن پرده ها و تزئینات دیگر از سقف به زمین به منظور جلب توجه والقای حس بزرگ تر بودن فضا موثر می باشد.
4. پرهیز از شلوغی و به هم ریختگی
اضافه کردن اجناس نباید باعث به هم ریختگی و شلوغی بیش از حد مغازه شود. استفاده از رنگ های خنثی در دکوراسیون مغازه کوچک ، استفاده نکنید. با کمک المان های کوچک رنگی ، نظیر گلدان یا بالش های کوچک می توانید فضا را زنده تر کنید.
5. نورپردازی فضا با روش های مختلف
اهمیت استفاده از عنصر نورپردازی در بزرگ تر نشان دادن فضا غیرقابل انکار می باشد . با ترکیبی از لامپ ها و چراغ ها می توان فضای تاریک مغازه را روشن کرد.
6. طراحی ویترین های بزرگ و سراسری
با طراحی ویترین های بزرگ و سراسری می توان تمامی اجناس را در معرض دید مشتریان قرار داد. به عنوان مثال با کمک چوب ام دی اف می توان فضای بیشتری را به ویترین اختصاص داد.
7. رنگبندی سفید و بنفش
در دکوراسیون مغازه کوچک به سبک مدرن می توان از ترکیب رنگ های سفید و بنفش استفاده کرد. استفاده از ویترین های سفید ، فضای داخلی را بزرگ تر از اندازه واقعی نشان می دهد.
8. قفسه بندی
قفسه بندی یکی از مهم ترین اصول در طراحی دکوراسیون داخلی می باشد. با قفسه بندی دیوار ، می توان فضای بیشتری را به چیدمان اجناس و کالاها اختصاص داد. و هم نظم و ترتیب بیشتری را به فضا بخشید.
با استفاده از قفسه و پارتیشن مغازه ، اجناس در معرض دید قرار می گیرند ، و مشتری به راحتی می تواند ، جنس مورد نظر را انتخاب کند.پ
9. در نظر گرفتن راحتی مشتریان
در دکوراسیون مغازه کوچک ، راحتی مشتریان ، تاثیر زیادی در رونق کسب وکار و افزایش فروش خواهد داشت.
چیدمان کالاها و اجناس باید به گونه ای باشد که به راحتی برای مشتری در دسترس باشد. به عنوان مثال در دکوراسیون مغازه پوشاک ، لباس ها به طور منظم روی رگال ها و قفسه ها چیده شوند ، تا مشتری برای پرو به راحتی به آن ها دسترسی داشته باشد.
اهمیت طراحی ویترین در دکوراسیون مغازه
طراحی ویترین مغازه ، جزو اساسی ترین و مهم ترین فاکتورها در دیزاین مراکز خرید و فروشگاهی می باشد. چرا که یک ویترین جذاب می تواند مشتری را به داخل مغازه جذب کند.
مشتری در اولین برخورد ، با اجناس پشت ویترین می تواند در مورد پسند یا عدم پسند اجناس مغازه شما تصمیم بگیرد. از این رو در چیدمان ویترین همواره سلیقه عمومی را مد نظر قرار دهید.
دکوراسیون بخش های مختلف مراکز خرید و فروشگاه ها
در ادامه دکوراسیون بخش های مختلف را به شما معرفی می کنیم :
دیزاین بخش ورودی در دکوراسیون فروشگاه
بخش ورودی مغازه ، اولین برخورد مشتری با محیط مغازه می باشد و اولین بخشی است که مشتری در آن قدم می گذارد. بخش ورودی دکوراسیون مغازه می تواند شامل 5 الی 15 قدم شود. که بسته به متراژ مغازه متفاوت خواهد بود.
نکات مهم در دکوراسیون بخش ورودی مغازه
- بهره گیری از عنصر نورپردازی و استفاده از لامپ های مناسب
- توجه به رنگ
- استفاده از صفحه نمایش nv برای تبلیغات کار
- طراحی بخش ورودی ، پیام باارزش و گران بودن مغازه را در ذهن مشتری القا می کند.
- در طراحی بخش ورودی می توانید از ترفند های ایده آلی برای جلب مشتری استفاده کنید..
نقش چیدمان محصولات در دکوراسیون مرکز خرید
چیدمان محصولات ، تاثیر فوق العاده ای در دکوراسیون مغازه و فروش بیشتر محصولات دارد. محصولات پرفروش و جذاب باید در معرض دید مشتری باشند. و محصولاتی با فروش پایین در قفسه های پایین تر قرار بگیرند.
یکی دیگر از فاکتورهای موثر، در فروش بیشتر محصولات ، دسته بندی مناسب می باشد. دسته بندی مناسب ، مشتری را در یافتن محصول مورد نظر کمک می کند.
دکوراسیون قسمت راست مغازه
مطابق با تحقیقات انجام شده ، 90 درصد مشتریان در زمان ورود به مغازه ، به طور ناخودآگاه به سمت راست جذب می شوند.
اولین دیواری که مشتریان بعد از ورود با آن برخورد می کنند ، “دیوار قدرت “ نام دارد. این دیوار ، بیشترین تاثیر را بر مشتریان خواهد داشت. از این رو توجه به این دیوار در طراحی دکوراسیون مغازه بسیار حائز اهمیت می باشد.
دیزاین سمت راست مغازه یا فروشگاه می تواند در اولین نگاه نظر مشتری را جلب کند. در واقع اجناس چیده شده در این بخش در دید کلی مشتری تاثیر فوق العاده ای خواهد داشت.
چیدمان این بخش از مغازه را می توان به اجناس جدید و خیلی خاصی که طرفدار زیادی دارند ، اختصاص داد.
دیزاین مسیر حرکت مشتری
طراحی مسیر حرکت مشتری، به طراحی کلی مغازه بستگی دارد. در واقع دیزاین مسیر حرکت مشتری باید متناسب با دیزاین مغازه باشد.
بعد از تشخیص مسیر حرکت مشتری ، باید مسیر مشخصی را برای هدایت مشتری فراهم کرد.
طراحی مسیر حرکت در دکوراسیون مغازه باید به گونه ای باشد که محصولات شما بیشتر درمعرض نمایش باشند.
با این ترفند می توان تا حد زیادی امکان خرید را فراهم کرد.
هیچ روش قطعی برای مشخص کردن مسیر وجود ندارد. متناسب با مساحت و نقشه مغازه میتوان مسیرهای گوناگونی را طراحی کرد.
مراحل طراحی مسیر حرکت مشتری
- سعی کنید از مسیرهای دورانی به سمت راست استفاده کنید.
- مغازه را به چند بخش تقسیم بندی کرده و برای هر بخش رنگ و اجناس خاصی را در نظر بگیرید. برای این کار می توانید از پارتیشن مغازه استفاده کنید.
یکی از نکات قابل توجه در طراحی فروشگاه و مغازه این است که ، دکوراسیون باید به گونه ای باشد که مشتری تمام مسیر را طی کند.
بهترین راه حل در طراحی مسیر دکوراسیون مغازه این است که ؛ که در پايان مسير، کالايی خاص و جذاب قرار دهید .تا مشتری نسبت به طی کردن کل مسیر ، تشویق شود.
طراحی بخش صندوق مغازه
بخش صندوق مغازه می تواند به عنوان یک نقطه توقف خوب و هدفمند طراحی شود.طراحی این بخش باید به صورت حساب شده و دقیق باشد. مشتری می تواند مبلغ را به صورت نقدی یا از طریق کارت خوان پرداخت کند. از آنجایی که مشتریان در مرحله اول به سمت راست مغازه جذب می شوند . بهترین محل برای قرار دادن صندوق سمت چپ می باشد. مزیت این کار این است که ، در صورت عدم بازدید سمت چپ ، مشتری محصولات این بخش را نیز ببیند.
محصولات مهم را در فضاهای استراتژيک بچینید
برای چیدمان محصولات مهم در دکوراسیون مغازه می توان نکات زیر را مد نظر قرار داد:
- بدون شک ، شما به عنوان یک فروشنده می خواهید نظر مشتری را برای خرید محصولات جلب کنید.
بنابراین بعد از اینکه محصولات را به صورت کاملا اصولی چیدید . می توانید از یکسری علامت ها یا تابلوهای فصلی به عنوان یک «سرعتگیر» استفاده کنید. و نظر مشتری را بیشتر جلب کنید. - روش دیگر این است که ؛ محصولات را در وسط راهروها بچینید ، تا مشتری با رسیدن به این کالاها ، در مورد خرید یا عدم خرید تصمیم گیری کند.
برای فروش بیشتر می توان اجناس مرتبط را حول این کالاها قرار داد. - بهتر است به طور منظم ، چیدمان بخشی از مغازه را تغییر دهید تا دکورتان برای نشتری تکراری و یکنواخت نباشد.
- محصولات پرطرفدار را می توان در قفسههای میانی و در معرض دید قرار داد و محصولات دیگر را در قفسههای بالاتر یا پایینترقرار داد.
در طراحی دکوراسیون مغازه ، راحتی مشتری را مد نظر قرار دهید :
- بر طبق بررسی های انجام شده ، مشتریان علی الخصوص بانوان ، تمایلی به خرید از مغازه هایی با راهروهای شلوغ و پر تردد را ندارند. در فروشگاه های بزرگ برای پیشگیری از این مشکل ، می توانید در برخی از نقاط صندلی هایی را بچینید. با این راه حل مشتری می تواند مدت زمان بیشتری را در فروشگاه بماند و این گام موثر برای بالارفتن احتمال خرید می باشد.
- چیدمان صندلی ها باید به گونه ای باشد که مشتری بتواند محصولات ببیند و نسبت به خرید تصمیم گیری کند.
- در نظر داشته باشید که ، دیزاین مغازه و فروشگاه یک فرآیند دنباله دار می باشد.
- با توجه به اینکه سلیقه ی همه ی افراد یکسان نیست ، نمی توان یک قالب مشخصی برای دکوراسیون مغازه در نظر گرفت.
- مهم ترین کاری که باید انجام دهید این است که به علایق و خواسته های مشتری ارزش قائل شوید.
- متناسب با الگوی حرکتی و رفتاری مشتری ، یک چیدمان مناسبی را طراحی کنید.
نتیجه گیری
در این مقاله در مورد دکوراسیون داخلی مغازه کوچک صحبت کردیم. و ایده هایی را ارائه دادیم. امیدواریم که با ایده های ارائه شده در این مقاله یک دکوراسیون ایده آلی را طراحی کنید.
باید بگوییم که ، طراحی دکوراسیون یک کار تخصصی می باشد و باید توسط افراد متخصص در این حوزه انجام شود. برای این کار می توانید از یک شرکت طراحی دکوراسیون داخلی کمک بگیرید. این شرکت ها با در اختیار داشتن نیروهای متخصص و طراحان باتجربه ، شما را در انجام این کار راهنمایی می کنند.
برای دریافت اطلاعات بیشتر ، می توانید با این شرکت تماس بگیرید.