طرحینه

سقف کاذب – قیمت انواع سقف کاذب ساده و مدرن 1400

طرح های جدید سقف کاذب 2021 , قیمت انواع سقف کاذب ساده سرویس بهداشتی , حمام  و .. به همراه عکس و ایده های الهام بخش از سراسر دنیا : امروزه به دلیل تمایل بیشتربه بازسازی و نوسازی ساختمان، استفاده از سقف کاذب بسیار رایج شده است. سقف کاذب همانگونه که از نامش پیداست ، نوعی پوشش برای سقف اصلی می باشد ، که از مصالح از پیش ساخته شده تولید می شود.

سقف کاذب انوان مختلفی دارد و می تواند به صورت چوبی ، شیشه ای ، آهنی ، کامپوزیت ، فلزات رنگین ، گچی ، پی وی سی ، آلومینیومی، ورق های فلزی روکش دار و … نصب شود.

سقف کاذب به دلیل سبک بودن، دسترسی آسان به پشت سقف در صورت نیاز تاسیساتی، ایمن بودن در زمان وقوع سیل، زلزله و آتش سوزی، معماری زیبا و جذاب آن بسیار پرطرفدار می باشد. طرحینه در این مقاله قصد دارد در مورد انواع سقف کاذب، مزایا و معایب هر کدام از آن ها اطلاعات بیشتری ارائه دهد با ما همراه باشید.

نمونه سقف کاذب پذیرایی جدید

سقف کاذب پذیرایی سقف کاذب پذیرایی سقف کاذب پذیرایی سقف کاذب پذیرایی سقف کاذب پذیرایی سقف کاذب پذیرایی سقف کاذب سقف کاذب سقف کاذب

سقف کاذب
سقف کاذب

نمونه طرح سقف کاذب نمونه طرح سقف کاذب نمونه طرح سقف کاذب نمونه طرح سقف کاذب نمونه طرح سقف کاذب نمونه طرح سقف کاذب نمونه طرح سقف کاذب نمونه طرح سقف کاذب نمونه طرح سقف کاذب نمونه طرح سقف کاذب

استفاده از سقف کاذب چه مزیت هایی دارد؟

  • سقف کاذب باعث کمتر شدن سر و صدا می شود و مانع از انتقال سر و صدا به طبقات دیگر می شود.
  • از مزیت مهم سقف کاذب می توان به قابلیت جابه جایی آن اشاره کرد. و هزینه آن در مقایسه با بازسازی سقف اصلی مقرون به صرفه تر می باشد.
  • در زمان آسیب دیدگی، تعمیر آسان تری دارد.
  • قابلیت استفاده از نورپردازی ها در فضای مد نظر را دارد.
  • نصب سقف کاغذ باعث بهینه سازی در مصرف انرژی می شود، و مانع از اتلاف گرما و سرما می شود.
  • با سقف کاذب لوله کشی ها و سیم پیچی های سقف اصلی پوشش داده می شود.
  • با نصب درست سقف کاذب، مصرف سوخت ساختمان پایین تر می شود.

استفاده از سقف کاذب چه معایبی دارد؟

  • به دلیل نصب سقف کاذب زیر سقف اصلی، ارتفاع ساختمان کمتر می شود.
  • طول عمر این سقف کم می باشد و باید دقت کافی در مراقبت از آن به عمل آورد.
  • بعد از گذشت چند سال غبار گرفته می شود و رنگ و روی قبلی را از دست می دهد.
  • این نوع سقف مقاومت و استحکام سقف اصلی را ندارد و در صورت بروز حادثه، امکان تخریب آن وجود دارد.

سقف کاذب

انواع سقف کاذب

سقف کاذب رابیتس :

این نوع سقف یکی از پرکاربردترین های سقف کاذب می باشد. این سقف سازه ای است که از میلگرد و نبشی تشکیل شده و سطح آن از جنس تورهای گالوانیزه و گچ می باشد.

مزایای سقف کاذب رابیتس:

از مزیت های این سقف کاذب می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • در دسترس بودن مصالح مورد استفاده
  • قابلیت اجرای طرح های هندسی و قوسی

معایب سقف کاذب رابیتس:

  • نصب این نوع سقف با سرعت متوسط قابل انجام می باشد.
  • وزن بالایی دارد.
  • در شرایط آب و هوایی محدودیت اجرایی دارد.

سقف کاذب دامپا :

این نوع سقف کاذب از جنس ورق روغنی، گالوانیزه ، گالوانیزه رنگی و ورق آلومینیوم می باشد و در انواع مختلفی دارد، که عبارتند از: ساده، سوراخ دار ریز و سوراخ دار درشت . از مزیت های آن می توان به قابلیت نصب در فضای آزاد اشاره کرد. محدودیت در طول و سرعت تولید و نصب پایین آن از معایب این نوع سقف می باشد.

سقف کاذب کناف :

این نوع سقف کاذب از پنل های پیش ساخته گچی و غیرگچی تولید شده است که توسط پروفیل های سرد نورد شده به سقف سازه ای وصل می شود. از مزیت های این نوع سقف کاذب می توان به سرعت نصب بالا و هزینه ی پایین نصب اشاره کرد. و معایب آن عدم ایمنی در برابر آتش سوزی و ضربه می باشد.

سقف کاذب مجازی یا سقف کشسان : این نوع سقف جزو اخیرترین تکنولوژی های سقف کاذب به شمار می رود که در مقاله ای مجزا در مورد بیشتر توضیح خواهیم داد. اگر از قبل در ساختمان پروفیل های مربوط به سقف کاذب کار شده باشد، می توان با استفاده از تایل های مخصوص این نوع سقف را اجرا و نصب کرد.

سقف کاذب با پنل های از پیش ساخته گچی

این نوع سقف از جنس آلومینیوم می باشد و از قطعات از پیش آماده گچی که درون آن قرارمی گیرد، ساخته شده است. با این نوع سقف کاذب می توان طرح های متنوعی زد. از مزیت های این نوع سقف کاذب می توان به قابلیت تعویض قطعات سقف کاذب با پنل های از پیش ساخته شده گچی، قابلیت رنگ آمیزی با هزینه پایین، مقاومت و ایمنی بالا در برابر حوادثی نظیر زلزله، و قابلین نصب سریع و آسان اشاره کرد.

سقف کاذب گریلیوم

سقف کاذب گریلیوم از سقف های تزئینی می باشد. جنس این سقف از آلومینیوم یا آلیاژ می باشد. به این نوع سقف، سقف باز نیز گفته می شود. این سقف همانند حفره های مربعی شکلی است، که در کنار یکدیگر قرار گرفته اند. این نوع سقف را می توان به تنهایی یا به صورت ترکیبی با سقف های دیگر نصب کرد. از مزیت های این سقف این است که فقط چراغ آن دیده می شود و تمامی کانال ها و دریچه های سقف اصلی را پوشش می دهد.

سقف کاذب چوبی

سقف کاذب چوبی زیبایی خاصی دارد و حسی گرم را القا می کند و بر زیبایی دکوراسیون داخلی تاثیر فوق العاده ای خواهد داشت. این نوع سقف از چهار تراش یا فولاد و چوب ساخته شده است.

سقف کاذب ترکیبی

منظور از سقف ترکیبی یعنی ترکیب چند نوع سقف کاذب و در آوردن آن به شکل یا طرح هندسی مد نظر می باشد. نکته قابل توجه در اجرای این سقف این است که باید طرح مورد نظر باید با سازه های سقف کاذب متناسب باشد. انجام زیرسازی مناسب با آهن کشی یا بدون آن، قبل از نصب ضرورت دارد.

سقف کاذب آلومینیومی

این نوع سقف همانطور که از نامش پیداست از از تایل های آلومینیومی ساخته شده است و نیازی به بتونه کاری و پیچ نمودن تایل ها ندارد. از مزیت این نوع سقف می توان به قابلیت تعمیر و دسترسی به فضای پشت آن اشاره کرد.

سقف کاذب آکوستیک

این نوع سقف از پلاک های چوبی و گچی، ورقه های مقوایی فشرده و پارچه چین دار ساخته شده است. از مزیت های این سقف می توان به عایق صدا و حرارت، سادگی و قیمت مناسب آن اشاره کرد. استفاده از این سقف برای کنفرانس ها و سینماها که انعکاس صوت در آن ها زیاد است، مناسب می باشد.

سقف کاذب طلقی

این نوع سقف یکی از پرکاربردترین سقف های کاذب می باشد. این سقف کاذب قابلیت عبور نور را دارد. در اجرای سقف کاذب طلقی از شبکه بندی کناف استفاده می شود. از مزیت های این نوع سقف کاذب هزینه پایین آن و سرعت نصب بالای آن می باشد.

سقف کاذب شیشه ای

این نوع سقف ها با استفاده از شیشه های تزیینی برای پوشش سقف قابل اجرا می باشد. برای این نوع سقف کاذب از شیشه های سکوریت استفاده می شود. از مزیت های این سقف می توان به قابلیت ورود نور، تمیز کردن و شستشوی آسان ، قابلیت اجرا در طرح ها و رنگ های متنوع اشاره کرد.
معایب : هزینه نصب بالا، عدم ایمنی در زلزله، درصد پایینی احتمال شکستگی .

سقف کاذب آی گلس

یکی از رایج ترین سقف های کاذب ؛ آی گلس می باشد. مواد اولیه این سقف در کشور ایران تولید می شود. این نوع سقف ، با استفاده از تایل‌های شفاف آکریلیک ساخته شده و قابلیت عبور نور و روشنایی دارد. ترکیب سقف آی گلس با انواع سقف کاذب به خصوص ام دی اف ظاهری بسیار زیبا و جذاب خواهد داشت. از مزیت های این سقف می توان به وزن سبک و قابلیت اجرا در طرح های متنوع اشاره کرد.

قیمت سقف کاذب

لیست قیمت سقف کاذب درسال 1400 را از کارشناسان معرفی شده در این بخش طرحینه بپرسید .