طرحینه

بارانگیر سایبان درب ورودی و پنجره + قیمت 1401

طراحی و ساخت بارانگیر , لیست جدید قیمت در سال 1401 , بهترین مدل و جنس بارانگیر سایبان درب ورودی و پنجره ها :  قسمت های بیرونی ساختمان از جمله نمای ساختمان، درب های ورودی و پنجره ها در اثر تغییرات جوی آسیب می بینند زیرا در قسمت بیرونی قرار گرفته و همیشه در معرض تابش مستقیم آفتاب، باران و برف هستند از این رو در مدت زمان کم کیفیت اصلی خود را از دست می دهند و طول عمر آن ها کاهش پیدا می کند بهترین راه برای جلوگیری از این کار استفاده از بارانگیر و آفتابگیر می باشد.

این سازه ها طوری طراحی شده اند که مانع نفوذ آب به داخل ساختمان می شوند همچنین اثر تابش نور را تا حد زیادی کاهش می دهد.

آفتابگیر ها و بارانگیر ها بر روی پنجره ها درب ها و یا قسمت های دیگر ساختمان نصب می شود و هدف از نصب آن ها جلوگیری از ورود آب باران به ساختمان و کاهش شدت تابش نور خورشید می باشد. این وسیله ها بسیار سبک بوده و ایمنی بسیار بالایی دارند مهم ترین مزایای نصب بارانگیر حفظ کیفیت درب و پنجره ها و همچنین افزایش طول عمر آن ها می باشد. امروزه انواع بارانگیر در جنس های مختلف وارد بازار می شود که مهم ترین آن ها نوع بارانگیر پلی آمید و بارانگیر فلزی می باشد. در این قسمت به بررسی بارانگیر و انواع آن می پردازیم.

بررسی انواع بارانگیر

بیشتر ساختمان ها در زیر تابش مستقیم آفتاب و یا بارش برف و باران قرار دارند که این امر باعث می شود آب به داخل ساختمان از طریق درب و پنجره ها نفوذ کند و با تابش شدید آفتاب رنگ نمای ساختمان و درب و پنجره ها را تغییر دهد حتی در برخی مواقع آفتاب می تواند جنس درب را نیز تغییر دارد و عمر آن را کوتاه کند بیشتر افرادی که در ناحیه شمال کشور ما قرار دارند با مشکل نفوذ باران رو به رو هستند.

همچنین در مناطق گرمسیر نیز تابش شدید آفتاب بر ساختمان ها دردسر ساز می باشد برای رفع چنین مشکلاتی سایه بان های پیش ساخته و یا همان بارانگیر و آفتابگیر ها به وجود آمده اند که تا حد زیادی از نفوذ آب به داخل ساختمان جلوگیری می کنند. هدف اصلی تولید بارانگیرها جلوگیری از نفوذ آب از طریق پنجره ها و درز درب می باشد علاوه بر این موارد با نصب بارانگیر در صورت بارش باران کفش های شما نیز در محل ورودی ساختمان خیس نمی شوند.

بارانگیر در قسمت بالای پنجره‌ها و درب‌های ورودی ساختمان‌ها نصب می‌شود تا از بارش باران و برف بر روی درب و پنجره و خیس شدن و نفوذ آب از درز درب‌ها و پنجره‌ها جلوگیری نماید. این سازه از بخش‌های مختلفی تشکیل شده است که دو جزء اصلی آن عبارتند از پایه (براکت) و پوشش بارانگیر که هر کدام مدل ها و جنس های مختلفی دارند. در حالت کلی این وسیله باعث افزایش طول عمر درب و پنجره ها و نمای ساختمان می شود.

انواع بارانگیر

همان طور که گفته شد بارانگیر انواع مختلفی دارد که هر کدام ویژگی های متفاوتی دارند و این تفاوت ها باعث شده تا محل مورد استفاده آن ها نیز متفاوت باشد در حالت کلی بارانگیر در بارانگیر بالای پنجره یا بالای درب ورودی یا راهروهایی که محل تردد هستند استفاده می شود. برای آشنایی بیشتر با این سایه بان از پیش ساخته در ادامه به بررسی انواع بارانگیر و تمامی ویژگی آن ها می پردازیم.

بارانگیر پنجره

بارانگیر پنجره

پنجره ها محل ورود نور طبیعی و هوای تازه به داخل ساختمان هستند. در فصل گرم معمولاً پنجره ها باز می شوند تا امکان ورود هوا به داخل ساختمان فراهم آید اما در مناطقی که شدت نور خورشید زیاد است ورود بیش از اندازه نور خورشید باعث افزایش دمای داخل ساختمان شده و باعث افزایش مصرف انرژی برای خنک کردن داخل ساختمان می شود. در فصل سرد پنجره ها معمولاً باز نمی شوند اما در زمان بارش باران و برف اگر مانعی بر سر راه آب وجود نداشته باشد آب از منافذ اطراف پنجره ها به داخل ساختمان نفوذ میکند.

همچنین تابش مستقیم نور آفتاب بر روی پنجره ها و بارش باران بر روی آنها باعث افت کیفیت و کارایی پنجره ها گردیده و عمر مفید پنجره ها کاهش می باشد. لذا استفاده از بارانگیر پنجره میتواند به برطرف کردن این موضوعات کمک کند. بارانگیر پنجره در دو مدل بارانگیر فلزی و بارانگیر پلی آمید مورد استفاده قرار می گیرد.

پیش آمدگی بارانگیر پنجره 80 سانتیمتر و 100 سانتیمتر می باشد. این بارانگیر میتواند با سه نوع پوشش طراحی و نصب گردد، پوشش با ورق کامپوزیت آلومینیوم، پوشش با ورق پلی کربنات دو جداره، پوشش با ورق پلی کربنات تک جداره. انتخاب نوع پوشش و نوع پایه کاملا سلیقه ای می باشد و با توجه به نمای ساختمان و رنگ نما انتخاب می گردد.

بارانگیر درب ورودی

بارانگیر درب ورودی

درب ها انواع مختلفی دارند که جنس هر کدام متفاوت می باشد بیشترین دربی که برای حیاط مورد استفاده قرار میگیرد فلزی می باشند. در بیشتر مواقع درب های آلومینیومی، یو پی وی سی ، درب ضد سرقت با روکش طرح چوب و … در صورت تماس زیاد با آب و نور آفتاب کیفیت خود را از دست می دهند و گاهی اوقات رنگ آن ها تغییر پیدا می کند که این موارد باعث می شود عمر آن ها کوتاه شود.

پیش آمدگی مناسب برای بارانگیر درب 100 سانتیمتر، 110 سانتیمتر، 145 سانتیمتر و 150 سانتیمتر می باشد فاصله استاندارد بین هر براکت بارانگیر تا براکت بعدی 100 سانتیمتر می باشد که البته با توجه به نوع پوشش انتخابی میتواند تغییر کند. نوع پوشش قابل نصب بر روی بارانگیر درب کامپوزیت آلومینیوم، پلی کربنات دو جداره و پلی کربنات تک جداره می باشد. شما می توانید با نصب بارانگیر عمر درب را افزایش دهید همچنین بارانگیر درب در هنگام بارش باران از عابرینی که از جلوی درب عبور می کنند نیز محافظت می کند.

بارانگیر حیاط

اگر می خواهید حیاط شما یک محیط مناسب و ایمن باشد بارانگیر حیاط برای شما کاربردی خواهد بود. در زمان بارندگی بارش برف و باران باعث خیس شدن حیاط و در بعضی مواقع برف باعث اختلال در عبور و مرور افراد خانه می شود در تابستان های گرم نیز تابش آفتاب شدید دردسر هایی برای ساکنین دارد که با نصب بارانگیر در حیاط همه این مشکلات حل می شود.

بارانگیر با پیش آمدگی 145 سانتیمتر و یا 150 سانتیمتر برای حیاط مناسب می باشد که بر روی دیوارهای حیاط با براکت هایی که توسط فیکس بر روی دیوار قرار می گیرند نصب می شود. این نوع بارانگیر نیز مزایای زیادی دارد یکی از آن ها عدم خیس شدن کفش ها در حیاط در هنگام بارش می باشد.

بارانگیر بالکن و بارانگیر تراس

برای پوشاندن فضای روی تراس و یا بالکن از بارانگیر با پیش آمدگی 150 سانتیمتر استفاده می گردد. پوشاندن سقف تراس و بالکن کمک زیادی به کاهش گرم شدن داخل ساختمان در فصل گرم کرده و فضای تراس را برای نشیمن مناسب میکند.

بارانگیر تراس معمولاً با پوشش های تیره نصب می گردد چرا که پوشش تیره مانع از عبور نور به تراس و بالکن شده و امکان استفاده از تراس و بالکن در تمام فصل های سال میسر می گردد. از طرفی وجود این بارانگیر در صورتی که فضای کامل تراس با آن پوشیده شده باشد، باعث جلوگیری از نشت آب باران به داخل منزل از طریق درب و پنجره بالکن می کند.

بارانگیر کنتور برق

کنتور برق در بیشتر ساختمان ها در حیاط و بر روی دیوار نصب می شود از این رو در حین بارندگی ممکن است خیس شود در صورتی آب داخل کنتور برق برود ممکن است مشکلات زیادی از جمله برق گرفتگی و اتصال برق ایجاد کند برای جلوگیری از این کار ها بهترین روش نصب بارانگیر بر روی آن می باشد. بارانگیر کنتور برق دارای پیش آمدگی 60 سانت و 80 سانت می باشد که در ساختمان های مختلف یک وسیله ضروری به حساب می آید.

نحوه نصب بارانگیر

نصب بارانگیر

نصب بارانگیر کار نسبتاً ساده می باشد و پیچیدگی آن براساس نوع محل نصب تعیین می شود شما می توانید بارانگیرهای مختلف را با ابزار بسیار ساده بر روی محل مورد نظر که می تواند شامل درب ورودی ساختمان، درب حیاط، درب ورودی حیاط به ساختمان، درب لابی، درب پارکینگ، درب فلزی و درب ضد سرقت و تمام پنجره ها شود نصب کنید.

در بعضی مواقع محل مورد نظر در ارتفاع بسیار بالایی قرار دارد و یا شرایط خاصی دارد که در این صورت نصب بارانگیر کمی دشوار خواهد بود و شما باید از این فرد حرفه ای در نصب بارانگیر کمک بگیرید. زمانی که بارانگیر را خریداری می کنید یک فیلم آموزشی برای شما ارسال می شود که شما می توانید با آن بارانگیر را به راحتی نصب کنید.

بارانگیر از قسمت هایی تشکیل شده است؟

پایه بارانگیر (براکت):

براکت بارانگیر (پایه بارانگیر) بخشی از باران‌گیر است که مقاومت زیادی در برابر فشار، گرما و نور خورشید داشته و عمر مفید بالایی دارد. این بخش از مواد مختلفی از جمله پروفیل‌های فلزی یا پلی آمیدی ساخته می‌شود. بسته به منطقه و اقلیم محل نصب از یکی از این دو نوع پایه استفاده می گردد.

پیش آمدگی هر کدام از این پایه ها در سه سایز مختلف ارائه میگردد. فاصله بین پایه ها بستگی به نوع پوشش انتخاب شده دارد. نحوه طراحی و تولید پایه بارانگیر ها به صورتی انجام شده است که مقاومت بالایی در برابر باد و طوفان و بارش برف داشته باشند.

فیکسینگ بارانگیر :

این قسمت از این بارانگیر به منظور محکم نگه داشتن سقف آن و آب بندی کناره های دیوار و هدایت مسیر آب طراحی شده است که جنس آن می تواند از آلومینیوم و آهن باشد. نام دیگر فیکسینگ زه پایه می باشد که برخی از بارانگیر ها را دارای عدد فیکسینگ می باشد که یکی از آن ها در جلو و دیگری در عقب قرار دارد ولی برخی از بارانگیر ها دارای یک عدد فیکسینگ می باشند. بهتر است بدانید تعداد فیکسینگ تاثیری بر کارایی و کیفیت آن ندارد بلکه فقط طراحی آن ها متفاوت می باشد.

پوشش بارانگیر :

داخل شیارهای پایه بارانگیر و زه بارانگیر دارای پوشش می باشند که جنس پوشش پوشش متفاوت بوده و از مواد مختلفی تولید می شود ولی در حالت کلی برای پوشش باران‌گیرها از صفحات فلزی، کامپوزیت یا پلی کربنات یا طلق آکرولیک استفاده می‌شود که هر کدام ویژگی های مختلفی دارند. برای انتخاب نوع پوشش بارانگیر بهتر است ابتدا با مزایا و معایب انواع پوشش ها آشنا شوید سپس پوشش مورد نیاز را انتخاب و خریداری نمایید.

رول بولت :

در بارانگیر برای نصب راحت برروی پایه آن ها سوراخ هایی ایجاد کرده اند که در حین نصب باید از رول بولت برای نصب بارانگیر از این سوراخ ها بر روی دیوار استفاده شود. رول بولت ها سایزهای مختلفی دارند که شما باید طبق پایه بارانگیر خود رول بولت مورد نیاز را تهیه کنید.

بررسی قیمت بارانگیر

همان طور که می دانید بارانگیرها انواع مختلفی دارند که هر کدام ویژگی های مختلفی دارند از این قیمت آن ها نیز متفاوت می باشد. میزان قیمت به عوامل مختلفی بستگی دارد که از جمله آن ها می توان به چنس پایه ها، نوع ورق های پوشش، اندازه و ابعاد آن ها و … اشاره کرد.

در حین انتخاب و خرید بارانگیر توجه کنید که جنس و کیفیت بالایی داشته باشد تا در مقابل آفتاب و باران و … سریع از بین نرود. امروزه بارانگیر های متنوعی در اندازه های مختلف تولید و وارد بازار می شوند که هر کدام زیبایی خاصی داشته و مقاومت بالایی دارند و شما می توانید به راحتی طبق نیاز و سلیقه خود بارانگیر مدنظر را خریداری کنید.