کلیه حقوق مادی و معنوی وب سایت متعلق به طرحینه می باشد . استفاده از محتوای وب سایت با ذکر منبع بلامانع می باشد.
انواع سقف کاذب آلومینیومی – قیمت سقف کاذب آلومینیومی 60*60
سقف کاذب آلومینیومی از چه موادی ساخته می شود؟ این نوع سقف کاذب چه کاربرد هایی دارد؟ ویژگی های مثبت و منفی سقف کاذب آلومینیومی چیست؟ برای آشنایی با این نوع سقف باید جواب تمامی این سؤالات را پیدا کنید تا به طور کامل با آن آشنا شوید. سقف کاذب آلومینیومی یکی از انواع سقف کاذب می باشد که همان طور که از نامش پیداست از فلز آلومینیوم ساخته می شود. طرحینه در این قسمت به بررسی انواع سقف کاذب آلومینیومی و کاربرد های آن می پردازد.
این نوع سقف کاذب از آلومینیوم ساخته شده است و زیبایی و چشم نوازی فوق العاده ای دارد. سقف کاذب آلومینیومی انواع مختلفی دارد که هر کدام کاربرد ها و ویژگی های متفاوتی دارند ولی با توجه به این که متریال همه آن ها بیشتر از آلومینیوم می باشد بیشتر برای محیط های اداره و مکان های عمومی مورد استفاده قرار می گیرد.
سقف کاذب آلومینیومی معمولاً در ابعاد 60 در 60 و 30 در 30 تولید می شود که گاهی ممکن است نوعی از این سقف کاذب شکل مستطیلی داشته باشد. سقف کاذب آلومینیومی از نظر شکل ظاهری به دو دسته کلی نواری و مشبک تقسیم می شود که هر کدام دارای کاربرد و ویژگی های متفاوتی هستند.
در بازار چند نوع سقف کاذب آلومینیومی موجود می باشد؟
این نوع سقف کاذب در ۵ نوع در بازار موجود می باشد که اجزای سازنده، محل استفاده و کاربرد آن ها متفاوت می باشد که عبارت اند از: سقف کاذب تایل آلومینیومی، سقف کاذب دامپا (نواری) آلومینیومی، سقف کاذب گریلیوم آلومینیومی، سقف کاذب لوکسالون آلومینیومی. در ادامه به بررسی همه آن ها می پردازیم.
سقف کاذب تایل آلومینیومی
این نوع سقف از قطعات مربی در ابعاد ۳۰×۳۰، ۶۰×۶۰ و ۶۰×۱۲۰ ساخته می شود. اجرای این سقف بسیار راحت بوده و به زمان خیلی کمی نیاز دارد همچنین نیازی به پیچ شدن به سپری زیرین ندارد و هر تایل روی چهارچوب اطراف خودش قرار می گیرد.
در حالت کلی سه نوع تایل قابل استفاده می باشد که عبارت اند از:
- تایل آلومینیومی ساده (بدون سوراخ)
- تایل آلومینیومی وسط پانچ (دارای سوراخ هایی در وسط تایل و لایه نمدی در پشت)
- تایل آلومینیومی تمام پانچ (دارای سوراخ هایی در تمام قسمت های تایل و لایه نمدی در پشت)
تایل آلومینیومی سقف کاذب چه کاربرد هایی دارد؟
از نوع ساده بیشتر در محیط هایی استفاده می کنند که نیاز به جذب صدا وجود نداشته باشد و زیبایی چندانی برای محیط ایجاد نمی کند. تایل های آلومینیومی وسط پانچ و تمام پانچ با توجه به این که در پشت آن از لایه نمدی استفاده می شود و دارای سوراخ هایی می باشد قابلیت جذب صدا را دارد و بیشتر برای محیط های شلوغ مورد استفاده قرار می گیرد همچنین این نوع تایل ها محیطی به حالت مدرن و زیبا را نیز ایجاد می کنند.
سقف کاذب دامپا (نواری) آلومینیومی
دامپا نوع دیگری از سقف کاذب آلومینیومی می باشد که حالت نواری دارد و ضخامت آن 5/0 بوده و عرض آن بین 10 الی 200 متغیر می باشد. جنس این نوع سقف از ورق گالوانیزه می باشد که در بازار از نظر ظاهری در سه مدل موجود می باشند: ساده، سوراخ دار ریز، سوراخ دار درشت. ویژگی ها و کاربرد هر یک از این مدل سقف ها متفاوت می باشند که در ادامه به برخی از کاربرد آن ها اشاره می کنیم.
با توجه به ویژگی هایی که سقف کاذب دامپا دارد از آن در مکان های مختلفی از جمله سالن های اداری، استخر ها، پمپ بنزین، سرویس های بهداشتی، ساختمان های صنعتی، مترو، سقف کانکس ها و … استفاده می کنند. این نوع سقف های کاذب معمولاً برای خانه ها مناسب نمی باشند ولی افراد می توانند طبق سلیقه خود از آن ها برای راهرو ها و یا به صورت ترکیبی در خانه استفاده کنند.
سقف کاذب لوور آلومینیومی
می توان گفت سقف کاذب لوور نوعی سقف کاذب آلومینیومی نواری می باشد ولی بر خلاف آن دارای فضاهای خالی در بین فاصله نوارهای آلومینیومی می باشد. این نوع سقف پاسخ گوی تمامی سلیقه ها است زیرا دارای طرح و رنگ های بسیار متنوعی می باشد همچنین در حین اجرا انعطاف پذیری بسیار بالایی دارد به همین دلیل طرح ها می توانند منحصر به فرد باشند. از این نوع سقف بیشتر برای ساختمان های تجاری استفاده می کنند.
سقف کاذب لوور دارای تیغه هایی می باشد که ضخامت آن ها بین ۱.۵ تا ۲.۵ میلی متر بوده و فاصله بین آن ها بین ۸ تا ۴۰ سانتی متر متغیر می باشد. بهتر است بدانید این تیغه ها توسط میله های دندانه دار به یک دیگر متصل می شوند.
سقف کاذب گریلیوم آلومینیومی
یکی دیگر از انواع سقف های آلومینیومی که دارای طرفدار زیادی است سقف کاذب گریلیوم آلومینیومی می باشد. برای اجرا و نصب این نوع سقف از ورق های آلومینیوم شبکه ای با ضخامت های بین ۰.۶ تا ۰.۷ میلی متر و همچنین عمق شبکه ها حدود ۴.۵ سانتی متر استفاده می شود. از جمله مکان هایی که بیشتر از این نوع سقف استفاده می کنند بیمارستان می باشد همچنین برای خاص بودن و زیبایی محیط می توان این سقف را با سقف های دیگر ترکیب کرد.
سقف کاذب لوکسالون آلومینیومی
این سقف شباهت زیادی به سقف کاذب لوور دارد با این تفاوت که فاصله کمی بین نوار ها وجود دارد. برای ساخت این سقف از ورق آلومینیوم با ضخامت ۰.۵ تا ۰.۷ میلی متر، عرض بین ۱۵ تا ۸۴ سانتی متر و بیشترین طول ۶ متر استفاده میکنند. در بازار این سقف را شما می توانید در سه نوع سوراخ دار، ساده و طرح دار پیدا کنید که هر کدام ویژگی هایی دارند و طبق این ویژگی ها کارایی آن ها نیز متفاوت می باشد.
سقف های کاذب آلومینیومی چه مزایایی دارند؟
- وزن بسیار کمی دارند از این رو نصب و اجرای آن ها بسیار راحت می باشد.
- قابل شست و شو هستند و در صورت آلودگی می توان به راحتی آن ها را با آب تمیز کرد.
- قابل تعمیر می باشند.
- ضد آب می باشند از این رو برای مناطقی که دارای آب و هوای شرجی هستند بسیار مناسب می باشد زیرا رطوبت آسیبی به آن ها وارد نمی کند.
- این قابلیت را دارند که آن ها را جمع کنید و در صورت نیاز دوباره از آن برای سقف در همان محیط و یا حتی مکان های دیگر استفاده کنید.
- قابلیت دسترسی به اتصالات و زیرسازی های سقف اصلی در پشت این سقف وجود دارد.
- تنوع بسیار بالایی در رنگ و طرح دارند به همین دلیل پاسخ گوی همه سلیقه ها و نیازها می باشند.
- در برابر آتش سوزی مقاومت بالایی دارند و کمتر آسیب می بینند.
سقف های کاذب آلومینیومی چه معایبی دارند؟
- در برابر ضربه های محکم استحکام و مقاومت بالایی ندارند.
- در حال حاضر افراد با تجربه و ماهر محدودی برای نصب و اجرای این نوع سقف ها وجود دارد.
- قیمت سقف های آلومینیومی نسبت به سایر سقف ها نسبتاً بالا می باشد.